New and improved forum

What's new on F-16.net?
  • Author
  • Message
Offline
User avatar

spazsinbad

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 24748
  • Joined: 05 May 2009, 21:31
  • Location: ɐıןɐɹʇsn∀¯\_(ツ)_/¯
  • Warnings: -2

Unread post22 Nov 2013, 00:25

Thanks Lieven, I'll try uploading a small .MP4 (and a small .FLV).

Received message: "The extension mp4 is not allowed."

Similarly: "The extension flv is not allowed."

I'll e-mail the two small video files to you.
A4G Skyhawk: www.faaaa.asn.au/spazsinbad-a4g/ & www.youtube.com/channel/UCwqC_s6gcCVvG7NOge3qfAQ/videos?view_as=subscriber
Offline
User avatar

popcorn

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 7722
  • Joined: 24 Sep 2008, 08:55

Unread post22 Nov 2013, 02:11

Lieven wrote:
popcorn wrote:Ah! .. was wondering where F16.net had disappeared to. One difference, my homescreen icons are all identical now, simply titled "F-16.net.view" whereas previously they displayed forum subtitle. Will take getting used to.

No need to getting used to it. We've changed it back. :-)
Please keep the suggestions/remarks coming!


Works great now... thanks.

Lieven wrote:Hi Popcorn, can you email the image you would like to upload to webmaster@f-16.net? Then we'll test it.


Sent the email a week ago. It was a .png file less than 1MB size. Tried uploading it just now and the problem persists. Any suggestions?
"When a fifth-generation fighter meets a fourth-generation fighter—the [latter] dies,”
CSAF Gen. Mark Welsh
Offline
User avatar

spazsinbad

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 24748
  • Joined: 05 May 2009, 21:31
  • Location: ɐıןɐɹʇsn∀¯\_(ツ)_/¯
  • Warnings: -2

Unread post23 Nov 2013, 03:49

You only need to enter the ID of the video in between the tags:

So if the URL is: http://www.youtube.com/watch?v=cQNGU5Qeolg

You copy paste the ID so the code looks like this:
Code: Select all
[youtube]cQNGU5Qeolg[/youtube]

Result:
A4G Skyhawk: www.faaaa.asn.au/spazsinbad-a4g/ & www.youtube.com/channel/UCwqC_s6gcCVvG7NOge3qfAQ/videos?view_as=subscriber
Offline
User avatar

Lieven

F-16.net Webmaster

F-16.net Webmaster

  • Posts: 3664
  • Joined: 23 May 2003, 15:44

Unread post23 Nov 2013, 22:01

spazsinbad wrote:Received message: "The extension mp4 is not allowed."
Similarly: "The extension flv is not allowed."

Thanks, it has been fixed now!
Offline
User avatar

Lieven

F-16.net Webmaster

F-16.net Webmaster

  • Posts: 3664
  • Joined: 23 May 2003, 15:44

Unread post23 Nov 2013, 22:06

Popcorn wrote:
Lieven wrote:Hi Popcorn, can you email the image you would like to upload to webmaster@f-16.net? Then we'll test it.

Sent the email a week ago. It was a .png file less than 1MB size. Tried uploading it just now and the problem persists. Any suggestions?

I sent you a reply via email. Didn't you receive it?

My question was: "What is the exact message you get when you try to attach this image. I just tested uploadingit and encountered no problems."
Attachments
Screenshot_2013-11-15-09-08-55.png
Offline
User avatar

spazsinbad

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 24748
  • Joined: 05 May 2009, 21:31
  • Location: ɐıןɐɹʇsn∀¯\_(ツ)_/¯
  • Warnings: -2

Unread post24 Nov 2013, 00:22

spazsinbad wrote:You only need to enter the ID of the video in between the tags:

So if the URL is: http://www.youtube.com/watch?v=cQNGU5Qeolg

You copy paste the ID so the code looks like this:
Code: Select all
[youtube]cQNGU5Qeolg[/youtube]

OK thanks - I did not get/understand that difference. :doh: AND thanks for the .mp4 & .flv attachment allowance.
A4G Skyhawk: www.faaaa.asn.au/spazsinbad-a4g/ & www.youtube.com/channel/UCwqC_s6gcCVvG7NOge3qfAQ/videos?view_as=subscriber
Offline
User avatar

count_to_10

Elite 3K

Elite 3K

  • Posts: 3300
  • Joined: 10 Mar 2012, 15:38

Unread post24 Nov 2013, 14:41

So, I don't know if anyone has mentioned this yet, but I kind of miss the clear markings for threads that have been added to since the last time I viewed them. If the icons still change color, I can't make out the difference on my screen.
Einstein got it backward: one cannot prevent a war without preparing for it.

Uncertainty: Learn it, love it, live it.
Offline

neurotech

Elite 2K

Elite 2K

  • Posts: 2346
  • Joined: 09 May 2012, 21:34

Unread post24 Nov 2013, 20:11

I noticed the Private Messaging seems to be turned off by default.

Another glitch is that users can't type recipients name for private messages and have the forum match the user and send the message. This has been the case for a while not just the recent upgrades.
Offline
User avatar

spazsinbad

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 24748
  • Joined: 05 May 2009, 21:31
  • Location: ɐıןɐɹʇsn∀¯\_(ツ)_/¯
  • Warnings: -2

Unread post24 Nov 2013, 21:20

I'm guessing the PM system is not properly enabled? Here is the previous link to the PM InBox:

http://www.f-16.net/index.php?module=In ... func=inbox
A4G Skyhawk: www.faaaa.asn.au/spazsinbad-a4g/ & www.youtube.com/channel/UCwqC_s6gcCVvG7NOge3qfAQ/videos?view_as=subscriber
Offline

neurotech

Elite 2K

Elite 2K

  • Posts: 2346
  • Joined: 09 May 2012, 21:34

Unread post24 Nov 2013, 22:36

spazsinbad wrote:I'm guessing the PM system is not properly enabled? Here is the previous link to the PM InBox:

http://www.f-16.net/index.php?module=In ... func=inbox

That link works for me, and I could probably send PM replies, but entering in new recipients doesn't work.
Offline
User avatar

popcorn

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 7722
  • Joined: 24 Sep 2008, 08:55

Unread post26 Nov 2013, 16:06

Lieven wrote:
Popcorn wrote:
Lieven wrote:Hi Popcorn, can you email the image you would like to upload to webmaster@f-16.net? Then we'll test it.

Sent the email a week ago. It was a .png file less than 1MB size. Tried uploading it just now and the problem persists. Any suggestions?

I sent you a reply via email. Didn't you receive it?

My question was: "What is the exact message you get when you try to attach this image. I just tested uploadingit and encountered no problems."

Sorry Lieven, never got your email.. apparently my fault for not updating my email address.
I tried uploading the image but still unable to do so.

The message I get is " The image file you tried to attach is invalid."
It's perplexing... never had this happen before.
"When a fifth-generation fighter meets a fourth-generation fighter—the [latter] dies,”
CSAF Gen. Mark Welsh
Offline
User avatar

Lieven

F-16.net Webmaster

F-16.net Webmaster

  • Posts: 3664
  • Joined: 23 May 2003, 15:44

Unread post26 Nov 2013, 16:33

neurotech wrote:
spazsinbad wrote:I'm guessing the PM system is not properly enabled? Here is the previous link to the PM InBox:

http://www.f-16.net/index.php?module=In ... func=inbox

That link works for me, and I could probably send PM replies, but entering in new recipients doesn't work.


We will activate a new PM system in a few weeks. Please bear with us.

We also found that some threads generate an Error 500. We're trying to fix that first now.
Offline
User avatar

spazsinbad

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 24748
  • Joined: 05 May 2009, 21:31
  • Location: ɐıןɐɹʇsn∀¯\_(ツ)_/¯
  • Warnings: -2

Unread post27 Nov 2013, 00:18

My attempt to upload the exact same problematic 'popcorn' PNG image file (on previous page)....
Attachments
Screenshot_2013-11-15-09-08-55.png
A4G Skyhawk: www.faaaa.asn.au/spazsinbad-a4g/ & www.youtube.com/channel/UCwqC_s6gcCVvG7NOge3qfAQ/videos?view_as=subscriber
Offline
User avatar

Lieven

F-16.net Webmaster

F-16.net Webmaster

  • Posts: 3664
  • Joined: 23 May 2003, 15:44

Unread post27 Nov 2013, 00:25

Thanks spazsinbad!
Offline
User avatar

popcorn

Elite 5K

Elite 5K

  • Posts: 7722
  • Joined: 24 Sep 2008, 08:55

Unread post27 Nov 2013, 01:01

spazsinbad wrote:My attempt to upload the exact same problematic 'popcorn' PNG image file (on previous page)....


Still no joy for me.. verified settings as follow:
BBCode is ON [img] is ON [flash] is OFF [url] is ON Smilies are ON
"When a fifth-generation fighter meets a fourth-generation fighter—the [latter] dies,”
CSAF Gen. Mark Welsh
PreviousNext

Return to Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests